perjantai 9. toukokuuta 2014

Pienen pieni hetki...

On taas kulunut hetki, kun olen pyöritellyt ajatuksiani ja kuumeisesti miettinyt mitä kirjoittaa. Monta aihetta pyörii päässäni ja olenkin niistä yrittänyt kirjoittaa, mutta jossain vaiheessa kesken kirjoituksen huomannut, että ei sitä kaikkea voi julkaista, joten olen vain tallentanut kirjoittamani palatakseni niihin sitten, kun saan ajatukset kunnolla kasattua.

Nyt on perjantai. Istun kotona tabletti sylissäni ja kirjoitan. Kävin tänään kaupassa ostamassa koko viikonlopun tarpeet, ettei tarvitse liikkua. Kerroin jo muutamalle ystävälleni, että aion kokeilla syrjäytymistä tänä viikonloppuna :)
Olin suunnitellut saada pihaani parempaan kuntoon ja siistimmäksi, mutta "hieman" kostea sää ajoi minut tänään sisätiloihin. Olen iltapäivästä asti siivonnut viikon aikana sotkettuja paikkoja, laittanut takkaan tulen, useat kynttilät palamaan, ja nyt istun sohvalla hyvä ystäväni neiti valkoviinilasi toisessa kädessä ja kirjoitan, odotan saunan lämpenemistä, nautin tästä hetkestä.. Taustalla soi, tai on soinut jo pitkän tovin Itävaltalaisen muusikko/DJ:n Parov Stelarin hienoa elektronista swingiä, johon on sekoitettu hienosti mukaan ripaus jazzia.. Kannatan tutustumista ja varsinkin, jos on musiikillisesti kaikkiruokainen tai haluaa tutustua johonkin, joka on pitkälti valtavirran tarjonnan ulkopuolella :)

Jostain syystä tämä kaikki tämä saa minut taas unohtamaan arjen stressin ja kaikki viimeaikaiset negatiiviset ihmiset ja tapahtumat, joihin varmasti palaan täällä myöhemmin. Nyt on pieni hetki aikaa itselleni ja saan miettiä rauhassa. Nyt on se pieni hetki, kun ei ole mitään hätää ja mieli on avoin, mutta silti erittäin miettiäs.
Tiedän myös, että huomenna herätessäni ajattelen asioita taas hieman eri tavalla, tai ajattelen liikaa, mutta nyt tuntuu kaikki erittäin hyvältä.

En tiedä mikä on jutun opetus.. Kunhan nautin.. Hyvää viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti