keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Puhumattomuus

Mikä on pahempaa, kun se ettei asioita selvitetä? Asioista ei puhuta? Tässä taannoin jouduin tilanteeseen, jossa yritin selvittää ja puhua asiat.. Tuloksetta. Voi kuullostaa pieneltä asialta, mutta sitä kesti noin kaksi kuukautta! ...ja jäi selvittämättä. En vieläkään ole saanut vastauksia.. Enkä tule niitä myöskään saamaan, tiedän sen. Olen kokenut elämässäni niin fyysistä, kuin henkistä väkivaltaa. Puhumattomuus vie voiton kaikesta. Ehdottomasti! Ystävääni Jiri Jalkasta lainaten.. "Tuollainen jättää jäljen ihmiseen". Ei kenenkään pitäisi kokea moista. Se sai myös minussa esiin pelottavia, huonoja puolia.. Älytöntä Ilkeyttä, älytöntä huutamista, älytöntä uhkailua,yms.. Oikeastaan kaikkea huonoa paitsi fyysistä väkivaltaa. En tunnistanut enää edes omaa itseäni.. Pelottavaa.

Puhumattomuus on mielestäni väkivallan muodoista pahimpia, ehkä jopa pahin. Siinä toinen ihminen ajetaan puhtaaseen hulluuteen. Sitä miettii ja spekuloi ajatuksia omassa päässään ja yrittää selvittää asioita omassa päässään väärin ja kierolla tavalla.

Olen kuulut ja lukenut ihmisten sanovan, ettei vihaisena tai riidassa saisi mennä nukkumaan. Se todella pitää paikkansa. Jos jonkun neuvon voisin antaa ja joku vielä sitä kuuntelisi, niin sanoisin... Puhukaa ihmiset! Elämä vaan on liian lyhyt puhumattomuuteen ja sen kautta riitelemiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti