tiistai 29. maaliskuuta 2016

Mistä löytää kunnon miehiä?

Siinä kysymys, johon törmäsin lukiessani erästä artikkelia miehistä. Tähän täytyy heti sanoa, että vaikka luinkin artikkelia liittyen miehiin, niin katselen silti tätä maailmaa edelleen heteron silmin. Vaikka tuossa taannoin hyvä ystäväni teki minusta ykkösvarauksen siltä varalta, jos joskus seksuaalisessa suuntaumisessani tulee muutoksia. Lupasin, että sinä päivänä, jos näin käy, niin merkiksi puristan häntä vahvasti takapuolesta.

Palatakseni kuitenkin aiheeseen, niin kyseisen mies artikkelin kommenttiosiosta siis löytyi tuo otsikon mukainen kysymys, johon joku elämänsä suhteissa onnistunut nainen olikin sitten tyylikkäästi vastannut "Miehet on sikoja. helpompi on voittaa lotossa, kun löytää kunnon miestä." Hienosti sanottu!
En tiedä mikä minua vaivaa, kun tartuin heti ajatukseen ja halusin selvittää, että mikä sitten on naisten mielestä kunnon mies? Mitä nainen haluaa? Helpompaa olisi kai selvittää elämän tarkoitus, johon kylläkin vastaus jo tiedetään, eli 42, muttamutta...

Rehellinen ja luotettava oli ehdottomasti tärkeimmät ominaisuudet ja enpä ihmettele, sillä kyllähän jokainen haluaa rehellisen ja luotettavan kumppanin elämäänsä sukupuoleen katsomatta.
Kiltti oli myös vahvasti naisten mieleen, mutta sitten kuitenkaan liian kiltti ei saa olla, eli sellainen vässykkä, joka myötäilee kaiken sanomalla melkein kuiskaten "kyllä kulta" "tehdään niin kulta", eli omakin mielipide pitää osata tuoda esiin. Äänellä.
Huumorintajuinen oli vahvasti myös esillä ja se on kyllä omasta mielestäkin yksi peruspilareita tässä elämässä. Mikään ei ole tylsempää, kuin ihminen joka kuulee hyvän vitsin ja tuijottaa vain naama ilmeettömänä, tai pahimmassa tapauksessa kertoo takaisin"vitsin" joka on hänen mielestään hyvä, mutta aiheuttaa toiselle tunteen, että sielu olisi revitty irti ruumiista.
Rakastava ja huomioonottava on tärkeä piirre miehessä ja itseasiassa huomasin lukiessani artikkelia edelliseen postaukseeni rakkauden oppitunnit liittyen miesten rakkauskoulusta, niin kolmekymmentä prosenttia avioeroista tulee miehelle täysin yllätyksenä, koska nainen haluaa erota, kun tuntee itsensä jätetyksi suhteessa, jossa ei saa rakkautta ja huomiota.
Uskollinen, joka mielestäni liittyy vahvasti myös tuohon luotettavuuteen ja on tietysti kaikille tärkeää, niin naisten mielestä mies, jolla on hyvä itsetunto ja varmuus itsestään ei petä. Nyt ei siis tarkoiteta narsistipaskamiestä, vaan henkisesti tervettä yksilöä.

Sitten olikin pari kriteeriä, jotka eivät liity niinkään henkiseen puoleen, vaan on vain huonoja tapoja ja niitä ei saa kunnon miehellä olla. Tupakoimattomuus oli yksi vahva aika monella. Ihan kiva, eli yksin tässä saa sitten elämänsä kulkea tubangi huulessa.
Toinen huono oli alkoholi. Yllättävän moni nainen haluaisi tietää, että koska ei itse halua käydä baareissa, niin mistä löytää miehen, joka ei juokse baareissa joka viikonloppu, tai edes joka toinen viikonloppu, vaan osaisi olla joskus kotona ja viettää aikaansa naisen kanssa? Itselläni oli joskus nuoruudessa tuo sama ajatus, mutta parikymmentä vuotta ravintolassa töissä, niin saatoin "ehkä" lipsahtaa tuosta ajatuksesta. Nythän siis käyn vain seurakunnan järjestämissä iltamissa, sekä joskus tiistaisin bingossa... niin ja joskus baarissa. Mutta tosiasiassa itsekin sitä joskus miettii, että missä muualla voi tavata sen toisen, kuin Tinderissä, tai baarissa? Mahtavaahan se olisi, jos yllättäen kaupan makkara hyllyllä tarttuisi se enkeli siihen samaan pekonipakettiin kiinni ja tatatatattaraa! Loppu olisi historiaa..

Noh.. se siitä fantasiasta...

Vähän on kuitenkin pakko "kehua" itseään ja muistella yhtä hetkeä, kun minulta on joskus kysytty, että mistä tuollaisen kunnon miehen löytää? Katselin hetken ympärilleni miettien, että puhuukohan hän nyt minulle vai onkohan kysyjän maailmankuva jotenkin vääristynyt, mutta lopulta vastasin tyylikkäästi ja uskottavasti, että "olemme kuolemassa sukupuuttoon, eikä meitä oikein enää ole jäljellä ja kaikki me loput olemme varattuja." Todellisuudessahan tämän tutkimuksen myötä en olekaan kunnon mies, koska käyn joskus baarissa, juon joskus alkoholia ja poltan :)

Täydellinen mies on kuin täydellinen auto. Ensimmäiset kaksi viikkoa se on parasta mitä maailmassa voi olla, mutta sen jälkeen se on vain auto. Ajan myötä siinä varmasti alkaa esiintyä pieniä vikoja, mutta osaavissa käsissä kaikki on kunnostettavissa. Pienet kosmeettiset viat ei haittaa kulkua ja, kun sen muuten pitää kunnossa niin onnellisia ja tasaisia kilometrejä on vielä paljon edessä.

Naiset, onnea kunnon miehen metsästykseen! Kyllä niitä kai vielä on...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti