sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Rakkauden oppitunnit.

Luin tänään uutisen, jossa kerrottiin rakkauskoulusta miehille. Väestöliitto tarjoaa verkossa miehille siihen ilmaisen ja helpon mahdollisuuden. Artikkeli oli hyvin kiinnostava ja varsinkin, kun pääsin artikkeliin liittyviin kommentteihin, niin on kyllä pakko sanoa, että vaikka mies itsekin olen, niin kyseinen koulu varmasti tarjoaisi apua monelle miehelle. Eikä siinä, nimittäin kommenttien perusteella ei pieni rakkauskoulu olisi pahitteeksi myöskään joillekin naisille.
Kommentit pääsääntöisesti liittyivät siihen, että miehet, sekä myös naiset tunsivat, että aina pitää suorittaa, ennen kuin saa läheisyyttä ja seksiä, eikä väsyneenä jaksa. Seksillä tehdään siis jollain tavalla kauppaa? Kuullostaa oudolta, sillä itse ymmärrän tuon kaupanteon täysin erilaisena ja se ymmärtääkseni tapahtuu hyvin usein jollain tietyllä kadulla ja käteisellä.
Mielestäni niitä päivittäisiä suorittamisia, eli "pakollisia kotitöitä" voisi joskus siirtää myöhempään ja keskittyä vain toisiinsa, eikä odottaa, että toinen on väsynyt ja sitten ihmetellä, että miksi ei "palkka" enää kiinnosta. Miesten kommenteista huokuu myös vahvasti se, että joka tapauksessa nainen kuitenkin lähtee, tai lopulta pettää, eli aivan turhaa tuollaiset koulut. Olisiko kuitenkaan?

Miehille on jotenkin vaikea ymmärtää, että miksi pitää puhua tunteista, tai rakkaudesta. Niin.. sehän on joskus kerran sanottu, eli jos tilanteessa tapahtuu muutoksia, niin siitä sitten ilmoitetaan erikseen. Se voi olla joskus tuntua miehestä pelottavalta ja joku jopa kyseli, että mikä on tämä buumi, jossa miehen pitäisi näyttää tunteensa tai hempeillä? Miehet on miehiä, eikä miehen kuulu näyttää tunteitaan, vaan tehdä miesten hommia.
Niinhän se valitettavasti taitaa olla, tai niin se on aina ollut, ettei Suomalainen mies saa, tai osaa olla hellä ja ymmärtävä, eikä varsinkaan olla naisen lähellä ja kosketella, paitsi silloin, kun haluaa seksiä.

Vaikka tuolla rakkauskoululla on päämääränä miehille enemmänkin oppia tunnistamaan omat tarpeensa ja niihin liittyvät tunteet, sekä löytämään sen oman herkän puolensa, eikä vain seksin takia, niin miksi en nyt hetken kuitenkin samalla kirjoittaisi lempi aiheestani seksistä ja siitä, miten seksiä voi saada parisuhteessa enemmän ilman, että siitä tulee suorittamista. Olen nimittäin vastannut tähän kysymykseen joskus tuntemattoman naisen kysymänä "miten saada enemmän seksiä mieheltä" ja, vaikka vastasin miehenä naiselle, niin toimii varmasti toisinpäinkin.

Ensinnäkin "tänään harrastetaan seksiä" ei ainakaan kannata käyttää, eli ilmoittaa aikataulua, milloin "pitää" harrastaa seksiä. En tiedä naisten mielipidettä tähän ja olisikin kiva joskus kuulla asiasta naisen kommentti, mutta se tuo helposti ainakin miehelle turhia paineita ja tunteen, että on pakko suorittaa.
Hyviä ja helppoja keinoja ovat niin sanotut huomaamattomat eleet, jotka varmasti toimivat sukupuoleen katsomatta, eli esimerkiksi hipaista ohimennen tai koskettaa jollekin erogeeniselle, tai muuten kosketusherkkään paikkaan. Pienikin hipaisu voi laukaista uskomattoman halun. Enkä ala tässä nyt opettamaan, mutta niille, jotka luulevat, että erogeeniset alueet on vain ne, missä Aatamilla ja Eevalla oli lehdykät, niin pieni oppitunti ihmisen biologiaan on varmasti paikallaan.
Toista ei pidä myöskään unohtaa itse seksin aikana ja odottaa, että vain toinen tyydyttää sinut. Toinen osapuoli varmasti innostuu enemmän, jos näytät, että haluatkin tyydyttää hänet. Se saa toisen varmasti haluamaan sinua enemmän, ja seksin määrä varmasti lisääntyy ja parhaimmassa tapauksessa teette sen useamman kerran peräkkäin. Ja pitää muistaa, että makuuhuone ei myöskään ole ainoa paikka maailmassa, eikä lähetyssaarnaaja ainoa asento.

Noin suunnilleen vastasin, vaikka nyt hieman lisäsin muuta ja jätin jotain pois, mutta pakko myöntää, että seksi aiheena on sen verran kiinnostava, että palaan aiheeseen myöhemmin isommin ja kovemmin, koska rakkauskoulun tarkoituksena ei tosiaan ole vain seksi, vaikka kommentit kyseisessä artikkelissa siihen enimmäkseen viittasivatkin.

En osaa vielä enempää sanoa tuosta rakkauskoulusta, mutta varmasti käyn itse aiheeseen tutustumassa, koska aina voi oppia lisää itsestään. Toivottavasti myös muut miehet lopettavat jurottamisen ja löytävät tuonne ja sitä kautta itsensä. Linkki sinne on suoraan tässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti